Hebei Kunyan Building Materials Science & Technology Co., Ltd.

Kunyan поликарбонатни панели како заменски панели

Kunyan поликарбонатни панели како заменски панели

Kunyan поликарбонатните панели се одлична алтернатива на тешките, кршливи и скапи за инсталирање панели од цементни плочи.

 

Користете Kunyan поликарбонатни панели како алтернатива за замена:
  1. За постоечките азбестни цементни панели (од здравствени, безбедносни и еколошки причини).
  2. За да ги замените расипаните или обезбојуваните полимерни панели засилени со влакна.
  3. Каде што челичните и алуминиумските панели бараат замена поради корозија.
  4. Онаму каде што другите видови обвивки и покриви бараат замена поради сериозноста на временските услови и другите услови на животната средина.

*Важно е да се напомене дека панелите Kunyan Polycarbonate генерално не се препорачуваат за употреба со ацетон, кетони, етери и ароматични и хлорирани јаглеводороди.Овие информации за хемиската отпорност се засноваат на нивните сопствени истражувања и искуство.

Инсталирањето е лесно!

Овие лесни панели се едноставни за ракување и не бараат посебна опрема за инсталирање.Поликарбонатните панели може да се сечат на работното место со конвенционална кружна пила или друга стандардна опрема.

Hebei Kunyan Building Material Co., Ltd е основана во 1995 година и се гордее со нивната продажна експертиза и услуги на клиентите.Нивните квалификувани технички продавачи не само што ќе ви помогнат да одредите кои производи се соодветни за вашиот проект, туку ќе ви помогнат да ги одредите точните спецификации и времето на испорака.Контактирајте не или повеќе информации за Kunyan поликарбонатните панели или јавете ни се.

WhatsApp: +8615230198162

Пошта: Amanda@stroplast.com.cn

Веб: www.kyplasticsheet.com

阳光板


Време на објавување: Мар-25-2022